Website verbeteringen

De positie van de overzichtspagina’s indicator zit niet meer vast op de pagina. Zodra je naar beneden scrolt en voorbij de indicator komt blijft hij aan de bovenkant van het scherm vastzitten. Dit maakt het makkelijker om te navigeren als je naar beneden hebt gescrolled op de pagina. De navigatie verdwijnt dan niet meer uit beeld.

Sticky overzichtspagina's indicator

Sticky overzichtspagina's indicator

Navigeren met de muis is ook makkelijker gemaakt. Om naar de vorige of volgende pagina te gaan moest voorheen op een indicator worden geklikt. Nu zijn er twee pijltjes toegevoegd waarop ook geklikt kan worden om naar de vorige of volgende pagina te gaan. De pijltjes blijven ook altijd in beeld.

8 december 2019: De pijltjes zijn verwijderd. Nu kan op de hele linkerkant van een pagina geklikt worden om naar de vorige pagina te gaan, of de hele rechterkant om naar de volgende pagina te gaan. Voorheen kon je dan niet klikken op een postzegel die aan de rand staat maar dat is nu opgelost. Hopelijk wordt navigeren hierdoor nog makkelijker, vooral op kleine schermen waar het moeilijker was om precies op de pijltjes te klikken.

Naar de vorige of volgende pagina klikken

Naar de vorige of volgende pagina klikken

(zie ook blog 17: Overzichtspagina’s indicator).

Markeringen in de postzegeldetails

Vanaf nu worden, bij sommige postzegels, markeringen geplaatst om interessante delen aan te geven. Zie onderstaande afbeelding:

Markeringen in de postzegeldetails

Markeringen in de postzegeldetails

Het interessante gedeelte is aangegeven met een gestippelde rode cirkel. De markering kan uitgezet worden door het vinkje onderaan bij ‘Markering aan’ uit te zetten. De markering gaat ook uit als je er met de muis overheen gaat.

In de toekomst zullen bij steeds meer postzegels markeringen worden geplaatst zodat het makkelijker is de interessante gedeeltes te vinden.